Plads til hele familien

Der er rift om badeværelset om morgenen – alle skal i bad, børste tænder og sætte hår. En måde at løse dette klassiske morgenscenarie på er ved at skabe plads til hele familien på badeværelset.

 

DOBBELT VASK - DOBBELT PLADS

En dobbeltvask er første mulighed. En dobbeltvask består af to individuelle vaske, og det gør, at der bliver plads til flere på én gang.

 

Romsø 160 dobbelt håndvask - Copenhagen Bath 

BADEKAR

Badekar er oplagt for børnefamilien. I badekarret kan flere børn bade samtidig, mens familien øvrige medlemmer kan benytte de andre faciliteter.

 

 

TÆNK ALLE OPBEVARINGSMULIGHEDER IND

Det er vigtigt, at der er opbevaringsplads til hele familien, og det kan derfor være en god ide at tænke kreativt.

Tænk opbevaring i højden. Med praktiske reoler kan du udnytte højden på dit badeværelse perfekt og skabe opbevaringsløsninger til dig og din familie. Familiens ældste medlemmer kan nemt tilgå de øverste hylder, mens familiens yngste kan få de nederste.

Pladsen under håndvasken er ideel til at skabe ekstra opbevaringsplads, og det er derfor en oplagt mulighed at sætte et badeværelsesmøbel op. Det samme gør sig gældende for pladsen bag spejlet. Et badeværelsesspejl med glaslåger giver mulighed for ekstra opbevaring.

 

  Højskab med 1 højrehængslet låge 160x40x16 cm

 

Her kunne vores RAW by Knast højskabe som er håndlavet af vores snedker være en mulighed. For at sikre kvaliteten og at træet ikke slår sig, er disse møbler lavet af fineret træ med en massiv kantliste. Køb højskabet her

En mulighed kunne også være det lette og elegante Calidris skab fra Dansani, som er smukt fra alle vinkler. Køb skabet her

 

INDRET I ZONER

Optimer indretningen af dit badeværelse ved at skabe funktionelle zoner til forskellige formål. Denne tilgang muliggør, at flere familiemedlemmer kan anvende badeværelset samtidigt uden at krydse hinandens veje. Ved at opdele rummet i områder, der tjener specifikke formål som vask, makeup eller afslapning, kan du skabe en mere struktureret og effektiv anvendelse af pladsen.

Dette vil ikke blot lette morgentravlheden, men også bidrage til en mere organiseret og harmonisk badeoplevelse for alle i husstanden.

 

Fremtidens badeværelse er luksuriøst og personligt | Unidrain Nyheder