Plads til hele familien

Der er rift om badeværelset om morgenen – alle skal i bad, børste tænder og sætte hår. En måde at løse dette klassiske morgenscenarie på er ved at skabe plads til hele familien på badeværelset.

DOBBELT VASK – DOBBELT PLADS

En dobbeltvask er første mulighed. En dobbeltvask består af to individuelle vaske, og det gør, at der bliver plads til flere på én gang.

BADEKAR

Badekar er oplagt for børnefamilien. I badekarret kan flere børn bade samtidig, mens familien øvrige medlemmer kan benytte de andre faciliteter.

 

TÆNK ALLE OPBEVARINGSMULIGHEDER IND

Det er vigtigt, at der er opbevaringsplads til hele familien, og det kan derfor være en god ide at tænke kreativt.

Tænk opbevaring i højden. Med praktiske reoler kan du udnytte højden på dit badeværelse perfekt og skabe opbevaringsløsninger til dig og din familie. Familiens ældste medlemmer kan nemt tilgå de øverste hylder, mens familiens yngste kan få de nederste.

Pladsen under håndvasken er ideel til at skabe ekstra opbevaringsplads, og det er derfor en oplagt mulighed at sætte et badeværelsesmøbel op. Det samme gør sig gældende for pladsen bag spejlet. Et badeværelsesspejl med glaslåger giver mulighed for ekstra opbevaring.

INDRET I ZONER

Indret badeværelset i zoner efter funktion. På den måde kan flere familiemedlemmer være på badeværelset samtidig uden at gå i vejen for hinanden.