I vores store showroom på Axel Kiers Vej 20 i Aarhus, kan du finde inspiration til dit nye badeværelse og se nogle af de nyeste trends fra landets førende leverandører inden for armaturer, sanitet og tilbehør til badeværelset. Og selvfølgelig også vores egne snedkermøbler i by Knast serien.

Butikken i Brønshøj er dedikeret til snedkermøbler, interiør og tilbehør til hjemmet.

Vi forhandler alle produkter, du finder her på webshoppen, i vores showrooms og flere til :)

Vil du vide mere om produkterne eller priser, så kontakt os endelig på: shop@badogdesign.com eller +45 42 90 70 82

Hos Bad&Design møder du erfarne badkonsulenter, og vi står klar med råd og vejledning, når du skal designe og indrette nyt badeværelse.

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov og kan tilbyde sparring, rådgivning og ikke mindst konkrete bud på løsninger.

Raw by Knast butik/showroom københavn

I den skønne butik på Frederikssundsvej 186 i Brønshøj, har vi et stort udvalg af lækker interiør fra vores eget RAW by Knast og mærker som Hübsch, Humdakin og OYOY Living. Vores smukke massive egetræsmøbler er også udstillet sammen med armaturer fra bl.a Vola, Tapwell og AXOR.

Butikken har begrænsede faste åbningstider, men aftaler om besøg kan sagtens arrangeres.

Showroom Aarhus

Kom forbi os i Højbjerg, hvor vi har udstillet en del af vores mange smukke produkter og funktionelle løsninger.

Vi er altid klar til at hjælpe med rådgivning og valg af produkter - husk at booke tid til rådgivning, så vi er sikre på at kunne hjælpe på bedst mulig vis :)

Axel Kiers Vej 20

8270 Højbjerg

Sif Damsgaard

Sif Damsgaard startede med at tegne badeværelser i 2014 i forbindelse med en ansættelse hos et anerkendt VVS firma i Aarhus.

Med interessen for indretning og nye trends, samt det at kunne rådgive kunderne, om de mange muligheder der er for at skabe drømmebadeværelset, var frøet til Bad&Design universet sået.

Efter at have brugt nogle år på at suge teknisk og faglig viden til sig, var lysten og evnen til den gode rådgivning, samt muligheden for at vise flere og anderledes løsninger til badeværelset, startskuddet til Bad&Design.

I dag er det stadig med god rådgivning i fokus, men der kommer heldigvis hele tiden mere til :) Bæredygtige og miljørigtige løsninger, egen produktion, lokale samarbejder og hele tiden med fokus på den gode kvalitet i både produkter, service og løsninger.

Lad os kontakte dig