Handelsbetingelser Bad&Design 

Find vores standard fortrydelsesblanket her.  

 

Generelt

Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for ethvert salg fra www.badogdesign.com 


Bad&Design ApS

Axel Kiers Vej 20

8270 Højbjerg

CVR-nr. 43504126

 

Aftaleindgåelse

Du skal ved hvert køb acceptere disse handelsbetingelser. Du opfordres derfor til at læse nærværende betingelser grundigt igennem og gøre dig bekendt med indholdet samt kontakte os for spørgsmål.

 

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner og er inklusive 25 % moms, medmindre andet eksplicit fremgår. Priser er dagspriser og opdateres løbende.

 

Fragt

Vi sender altid produkterne i forsvarlig emballage.

Du kan også vælge at afhente din pakke på Axel Kiers Vej 20, 8270 Højbjerg.

 

Alle ordrer, der skal afsendes til dig, bliver pålagt fragtgebyr i henhold til ordrens størrelse/vægt, hvilket oplyses inden bestilling.

Fragten afhænger af hvilket produkt, du har købt.

- Udvalgte produkter = 50 kr. op til 1000 kr. for samlet køb.

- Badekar = kr 1.200,- 

- Snedkermøbler, KNAST, møbelpakker = kr 1.200,-

- Spejle = prisen afhænger af størrelse og vægt, oplyses ved bestilling.

- Bricmate fliser = kr 499,-

- Fri fragt på rigtig mange varer :)

 

Uanset oplyses fragtprisen inden bestilling af varer hos Bad&Design.

 

Betaling

På www.badogdesign.com kan du betale med Mobilepay, Dankort, VISA, MasterCard og ApplePay. Ved betaling med kort, bliver beløbet først trukket, når varen afsendes fra lageret.

  1. 1/1 2021 blev der ændret i reglerne for betalingstjenester for at højne sikkerheden ved onlinekøb. De nye regler gør, at der kommer et ekstra sikkerhedsskridt til betalingsprocessen.

For dig som kunde betyder det, at du kan blive bedt om at autorisere din betaling med 3D Secure ved et onlinekøb. Du kan enten blive bedt om at autorisere dit køb med dit MitID, eller du kan få tilsendt en engangskode via SMS, som du skal bruge til at autorisere dit køb. Benytter du SMS-koden til at autorisere dit køb, skal du også oprette et kodeord hos 3D Secure. De fleste banker tilbyder hjælp til oprettelse af kodeordet, men du kan også oprette det online hos 3D Secure.

Bestilling og ansvar for opmåling

Du er selv ansvarlig for, at de varer, du bestiller kan benyttes til den påtænkte anvendelse, herunder at art, omfang, mål og dimensioner, passer til den installation, de skal integreres i. Uanset om vi har rådgivet omkring valg af produkter mm., er vi ikke ansvarlige for, om disse passer til den påtænkte anvendelse, herunder ift. dimensioner, brug og installation. 

OBS! Særligt vedrørende special-fremstillet varer

Ved bestilling af specialfremstillede varer herunder særlige farver eller overfladebehandling eller specialmål, gør vi udtrykkeligt opmærksom på, at købet ikke kan fortrydes, idet der er tale om en specialfremstillet vare.

Dette betyder, at så snart ordren er bekræftet af os påbegyndes produktion. Fortrydelsesretten bortfalder således i det øjeblik, vi bekræfter ordren.

Alle andre overflader end krom på armaturer anses for at være specialordrer. For overflader, andre end krom, gælder særlige returbetingelser.

Såfremt du mener, at der er fejl i en ordrebekræftelse eller tilbud, skal du straks kontakte os.

 

Levering

Levering kun i Danmark. Der er IKKE levering til ikke-brofaste øer, Færøerne eller Grønland.

Hvis du ønsker din ordre leveret uden at være hjemme, skal du oplyse dette til os, herunder, at varen må stilles uden kvittering, eller hvor den må sættes.

Hvis denne løsning vælges, overgår risikoen for varen til dig, når varen er afleveret.

Du bør derfor undersøge varen snarest muligt og kontakte os med det samme ved skader.

Kunder har 3 dage til at undersøge modtaget varer og indberette eventuelle skader eller mangler til Bad&Design, hvis transportgarantien skal overholdes.

Bad&Design forbeholder sig ejendomsretten til det solgte, indtil vi har modtaget fuld betaling, herunder renter og inddrivelsesomkostninger m.m. 

Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb inden for 14 dage, når du handler ved os.

OBS! Der er INGEN fortrydelsesret på specialfremstillet varer til ordre efter dine specifikationer, produceret til ordre og/eller med tydeligt personligt præg jfr. ovenfor.

I forbindelse med fremsendelse af ordrebekræftelsen har du samtidig modtaget standard fortrydelsesformular, der kan benyttes, hvis du har fortrudt et køb og ønsker at give os besked herom. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Fragtomkostninger refunderes ikke.

Hvis du fortryder dit køb, bedes du gøre følgende:

  1. Meddel, at du ønsker at fortryde din ordre. Det kan du gøre ved at bruge vores standard fortrydelsesformular eller skrive til shop@badogdesign.com.
  2. Print og udfyld vores returseddel, og send den sammen med dine returvarer. Retursedlen finder du her.
  3. Returner varen senest 14 dage fra den dag, du har givet meddelelse om din fortrydelse.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at varen returneres. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.


Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder eksempelvis badekar, toiletter, kedler, håndvaske, skabe og inventar og brusedøre. Udgifterne til returnering påhviler dig og forventes højest at udgøre kr. 1.250,00 kr.


Returneringer sendes til

Bad&Design ApS

Axel Kiers Vej 20

8270 Højbjerg.

 

Vi modtager ikke returvarer sendt uden omdeling, eller hvor modtager skal betale portoen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 

Varens stand, når du sender den retur

Varen skal returneres ubrugt og i original emballage.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi. Hvis varen er brugt, betyder det, at du ikke kan fortryde købet og få købsbeløbet retur.

 

Tilbagebetaling af købesum

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den i ordentlig og beskyttet tilstand.

 

Reklamationsret

Købelovens regler gælder for ethvert varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Er et produkt leveret mangelfuldt, har vi ret til at foretage en vederlagsfri omlevering eller afhjælpning forud for, at du er berettiget til eventuelt at hæve handlen eller gøre andre misligholdelsesbeføjelser gældende.

Hvis vi ved omlevering eller afhjælpning kan afhjælpe manglen, er du forpligtet til at lade dig nøjes hermed.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen som udgangspunkt være rettidig.

Bad&Design skal kontaktes, inden varerne sendes retur. Vi anbefaler, at du ikke tager en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet, idet en reklamation herefter kan være svær at bevise.  

 

Ansvarsbegrænsning

Du har som køber ikke andre misligholdelsesbeføjelser end dem, der følger af nærværende salgs- og leveringsbetingelser eller købelovens regler.

På intet tidspunkt kan Bad&Design ApS gøres ansvarlig for driftstab, avancetab, tidstab eller lignende indirekte tab og omkostninger.

 

Produktansvar

Bad&Design ApS fraskriver sig produktansvaret i videst muligt omfang og henviser til producenten af de varer, du har købt. Vi er alene forpligtet, hvor gældende præceptiv lovgivning positivt tilsiger dette. I den forbindelse er vi alene ansvarlige for skader, der kan dokumenteres henført til den eller de varer, vi har solgt.

 

Persondatapolitik

Til brug for ordrebehandling og forsendelse af varer m.m. registrerer vi dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse samt oplysninger om, hvad du har købt.

Disse oplysninger videregives ikke til uvedkommende og benyttes alene for at kunne håndtere din ordre og levere varen til dig. Vi opbevarer oplysninger op til 5 år af hensyn til dokumentation og overholdelse af bogførings- og regnskabslovens regler.

Vi er dataansvarlig for de oplysninger, vi indsamler og registrerer om dig, og du kan til enhver tid få oplyst hvilke oplysninger, der er registreret og berigtiget eventuelle fejl. I den forbindelse bedes du kontakte os telefonisk eller på mail.

 

Læs mere under Privatlivs- og Cookiepolitik.

 

Andre vilkår

Gavekort til www.badogdesign.com er gyldige i 2 år. En eventuel restværdi kan indløses i indtil i et år efter gavekortets udløb.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på shop@badogdesign.com eller tlf. 42 90 70 82, så vi sammen kan forsøge at løse sagen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

 

Se mere på www.forbrug.dk.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

  

Returformular

Find vores standard fortrydelsesblanket her. 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 7/3 2023


Du har tidligere kigget på