Sæt gang i forårsrengøringen

Start foråret ud med en lækker omgang rengøring
 
Gør forårsrengøringen til en fornøjelse med Humdakin's luksuriøse og velduftende produkter. Skab et friskt og indbydende hjem med de skånsomme, effektive og miljøvenlige rengøringsprodukter.
 

 

Universalrengøring: din bedste ven.

Et mildt og effektivt universalrengøringsmiddel, der kan bruges til alle overflader, der tåler vand. Det bedste er, at det er koncentreret, så du har brug for meget lidt for at komme langt. Bland 2-5 ml til 500 ml vand i vores sprayflaske, og du er klar til at gå i gang. Den lave dosering vil give dig op til 200 liter færdigt rengøringsblanding fra 1 liter universalrengøring.

 

 

Kalkfjerner: Din vej til et skinnende hjem.

Få fjernet ophobet kalk og snavs med vores effektive kalkfjerner, der efterlader en dejlig finish og glans i dine håndvaske og på armaturer. Det bedste er, at den er mild og nem at bruge og mild i duften.

 

 

Afslut med det sidste finish:

Afslut med at tilføje lidt dejlig duft i dit hjem. Ikke alene vil dit hjem være rent, men det vil også dufte sådan. Find en room spray og spray rundt i rummene i dit hjem. Sæt nogle duftpinde ud for at få det til at dufte dejligt og rent hele tiden.