Planlægning og visualisering - brug moodboards som et værktøj i din proces

 Når det kommer til at renovere eller bygge et nyt badeværelse, kan det virkelig være en udfordrende opgave at få det hele til at gå op i en højere enhed. Hos Bad&Design er vi her for at gøre processen så problemfri som muligt for dig. Vi tilbyder skræddersyet rådgivning og vejledning, der tager udgangspunkt i dine unikke ønsker og tanker.

For at sikre, at du allerede i de tidlige stadier af projektet kan få et klart indtryk af, hvordan dit badeværelse kommer til at se ud, kan moodboards være et godt værktøj i processen. Disse moodboards er designet til at give dig en visuel repræsentation af, hvordan farver og materialer harmoniserer sammen. Dette gør det lettere for dig at træffe beslutninger og forestille dig det endelige resultat.
 
Bad&Design Book et designmøde showroom Aarhus

Når du skal designe et nyt badeværelse, er valget af farver og nuancer afgørende for at skabe den ønskede stemning og æstetik. Det handler ikke kun om at vælge favoritfarver, men også om at overveje, hvordan farverne påvirker rummets atmosfære og størrelse.

For eksempel kan lyse og kølige farver som hvid, lyseblå og grå give en følelse af rummelighed og ro, hvilket er ideelt til mindre badeværelser eller rum, der mangler naturligt lys. På den anden side kan varme farver som beige, brune og jordtoner tilføje en hyggelig og indbydende stemning til større badeværelser.

Det er også vigtigt at tage hensyn til farvernes evne til at skabe kontraster og harmoni med de anvendte materialer såsom fliser, træ og metal. 

 


Book et designmøde allerede nu
, og få rådgivning og vejledning til dit drømmebadeværelse