Rummeligt badeværelse - Utallige muligheder

Et stort badeværelse åbner op for mange muligheder, både i forhold til materiale- og farvevalg, indretning og valg af løsninger. 

 

FRIHED TIL FARVE

Lyse og kølige farver får rummet til at virke større, mens mørke og varme farver får det til at virke mindre. Med et stort badeværelse har du mulighed for at bruge mørkere farver og tage flere chancer, da du ikke skal være opmærksom på at få rummet til at fremstå større. Du kan lege med lyset, farverne og materialerne og skabe forskellige rum i rummet.

 

 

FIND KRONEN PÅ VÆRKET

Lad udvalgte løsninger komme til deres ret. Har du masser af plads på badeværelset, så er det f.eks utrolig flot med et fritstående badekar som kronen på værket. Det giver karakter til rummet, og badekarret kommer for alvor til sin ret på denne måde.

Rosenborg badekar Cph Bath

 

SØRG FOR AT DINE MØBLER PASSER TIL RUMMET

Et mindre badeværelse tager sig bedst ud med mindre møbler, mens store badeværelser sagtens kan bære større møbler, som fylder rummet ordentligt ud.

Når du ikke er begrænset af pladsen på badeværelset, så overvej at investere i en større håndvask, så der er rigelig plads til, at der kan stilles ting på den. Du har også mulighed for at tænke i andre større løsninger som fx dobbeltbrus og gode opbevaringsmuligheder.

 

Dansani You badeværelse