Lad farverne flytte ind

Inspiration til at indføre en bredere farvepalet i din hjemmeindretning.

Efter en længere periode, hvor alt er gået mod det sikre, og hvor hvid har domineret suppleret af lidt gråt og sort, spirer farverne nu frem. Har du mod på at tilføre badeværelset lidt farve, så kommer der her inspiration til, hvordan det kan gøres – i større og mindre grad. 

 

FARVEDE ARMATURER 

En lille ændring med potentiale til stor effekt er at erstatte badeværelsesarmaturet. Du har mulighed for at vælge farvestrålende VOLA-armaturer i blokfarver eller skifte til mere enkle farver som messing, kobber eller krom. 

 

50 år og bedre salg end nogensinde: Nu må Vola udvide for små 100 millioner  kroner | hsfo.dk

FLISER I FARVER OG MØNSTRE

Farverige og mønstrede fliser er en anden måde at tilføre farve.

Der findes et hav af fliser i forskellige farver og mønstre. Du kan være modig og beklæde en eller flere vægge med farverige fliser, udvælge et mindre område som f.eks brusenichen eller badekaret og samle fliserne og farverne der.

 

VÆLG EN GENNEMGÅENDE SIGNATURFARVE 

En måde at sikre en rød tråd på, er ved at vælge en farve, der skal være gennemgående på badeværelset. Brug den på væggene, på møblerne, rammen om spejlet, håndklæderne osv. Det skaber ro, at den samme farve går igen.

FRA LYSE PASTELLER TIL MØRKE TONER 

Pasteller har gjort sit indtog på badeværelset. De bløde og lyse nuancer som kendetegner mange pasteller skaber balance og ro i hjemmet. Nordsjö (tidligere kendt som Sadolin) har da også kåret "Heart Wood", som årets farve i 2018 – en farve kendetegnet ved en kølig nuance af rosa, som signalerer ro og femininitet.

I den anden ende af farveskalaen finder vi Dyrups "Black Flame", en dyb mørkeblå, der giver en dramatisk og intens stemning. Vi ser generelt, hvordan de helt mørke farver har sneget sig ind – både på vægge og i møblementet på badeværelset.

QTOO lyserød væg