Intelligent hjemmeteknologi

Der har længe været tale om "det intelligente hjem" og smarte teknologier til at gøre hverdagen nemmere – særligt i forbindelse med køkkenet, men nu er turen kommet til badeværelset.

Det intelligente badeværelse vil stadig indeholde de ting, vi kender; toilettet, badet og vandhanen, men måden, vi bruger dem på, vil blive fornyet. Vi vil se intelligente løsninger, der hjælper med alt fra mere hygiejniske toiletbesøg til det intelligente bad, der tilpasser vandtemperatur og –mængde helt perfekt.

 

BERØRINGSFRI ARMATURER

Som frontløber for avancerede sanitetsarmaturer introducerede Oras for mere end 30 år siden de første berøringsfri armaturer, og virksomheden er i dag markedsleder på berøringsfri og elektroniske armaturer.

Berøringsfri armaturer hjælper dig til at være lidt mere bæredygtig. Vandet stopper nemlig automatisk med at løbe, når hænderne fjernes fra armaturets sensorområde – på den måde sparer du både vand og energi. Samtidig er berøringsfri armaturer nemme at holde rene, og de løfter hygiejneniveauet betydeligt. 

 

 

GEBERITS INTELLIGENTE TOILETLØSNINGER 

Geberit har udviklet smarthome-løsninger til badeværelset helt uden at gå på kompromis med design og det visuelle udtryk.

Geberit betjeningsplade, DuoFresh, sikrer fx friskhed på badeværelset ved at udsuge ubehagelige lugte direkte i WC-skålen, inden de kan nå at sprede sig.

Med Geberits smart home-teknologi bliver det også muligt at aktivere toiletskyl uden at røre betjeningspladen. Det er med til at gøre toiletbesøget til en nemmere og mere hygiejnisk oplevelse.

 

HANSGROHE SÆTTER EN NY STANDARD INDEN FOR BRUSEKOMFORT

Med hansgrohe får du intelligent design til badet. Med hansgrohes smarte Select-teknologi vælger du intuitivt stråletype med et enkelt tryk. Du kan vælge den beroligende afslapningsstråle, den kraftige vandfaldstråle der dækker hele kroppen, den ressourcebesparende variant eller lige den stråle, du føler for. Det hele styres nemt og enkelt via ShowerSelect.

 

 

NATURLIG WC-HYGIEJNE MED DOUCHETOILETTET

Douchetoiletter med varmt vand er mere grundig, mere skånsom og mere velgørende end med toiletpapir. Og det bedste: Du føler dig ren og forfrisket, hver gang du har brugt douchetoilettet – som om du lige var kommet ud af brusebadet. De mange nye douchetoiletter kommer med bl.a. automatisk lugtudsugning og varmlufttørrer.

 

FREMTIDEN FLYTTER IND!

Vi befinder os nu i begyndelsen af en æra, hvor fremtidens intelligente badeværelsesløsninger begynder at udfolde sig. Uden tvivl venter der os en række spændende produkter og innovationer på dette område.